Sezona2

9. februar 2018.

Ovaj petak je peti petak u FISKULTURI!

Pred nama je vikend koji nas deli od šestog, poslednjeg nivoa naše igre i zato gledajte na ova tri dana kao na tri dana pripreme za veliko finale. To, pre svega, znači da pokidate trening!

Verujemo da vam to neće biti teško, jer ste sada u mnogo boljoj kondiciji nego na početku, ali jer i motivacija raste, kako se bliži cilj. Motivacija bi takođe trebalo da se popravlja onda kad vidimo da naš trud ima rezultate, pa ako ste u sredu radili Kuperov test, danas probajte jedan drugi: test omijenih pantalona ili najdraže haljine. Sve što treba je da isprobate svoju najdražu krpcu pred ogledalom! … I kako vam stoji?!

Zgodnim ljudima sve lepo stoji… a zgodnoća je kao i talenat. 1% genetike i 99% rada! Zato: rad, red i disciplina!!! I naravno: FISKULTURA.NET

Tu smo za sva vaša pitanja i komentare, pa nam kuckajte o svemu što vas zanima!


TRENING
Ove nedelje se vraćamo staroj poznatoj konstrukciji, ali sa više vežbi 🙂
Radimo 8 vežbi za redom po 20 sekundi/10 sekundi pauza, a nakon toga imamo pauzu od 60 sekundi. I tako 4 (slovima: četiri) kruga 🙂PREPORUČUJEMO VAM DA VEŽBATE UZ NAŠ LIVE TRENING
Vežbajte sa nama, a OVDE se nalazi prava muzika za vežbanje!
JELOVNIK za danas 🙂 Prijatno!AUTOR


Fiskultura Online izazov

Mi smo tim mladih ljudi zaljubljenih u fitnes i nove tehnologije. Osmislili smo prvi online fitnes program u Srbiji, prvi fitnes studio na internetu.