Pre nego što kliknete na video, želimo da vam se predstavimo:

Mi smo tim entuzijastičnih, mladih ljudi, zaljubljenih u fitnes i nove tehnologije. Spojili smo dve ljubavi u ovom programu – zamišljenom kao ONLINE FITNES STUDIO. Mi nismo aplikacija, koja vam predlaže program vežbi i plan ishrane, već zajednica ljudi koji vežbaju zajedno, svakodnevno se druže i komuniciraju preko interneta.

Ukoliko zbog obaveza, čestih putovanja i zauzeća niste u mogućnosti da redovno vežbate u lokalnom fitnes studiju ili iz bilo kog drugog razloga ne želite da vežbate u teretani, mi vam nudimo fitnes studio u vašem džepu! Bićemo sa vama svuda gde nosite kompjuter ili telefon, a sve što vam je potrebno su: vreme, volja i dobar internet! Kada se učlanite u FISKULTURU, dobijate svoj kod i šifre za pristup zatvorenom delu našeg sajta, na kome svakodnevno objavljujemo snimke dnevnog treninga, uz dodatne opise vežbi; plan ishrane i mnogo stručnih, ali i prijateljskih saveta koji će vam pomoći da postignete što bolje rezultate.

 

Članarina u FISKULTURI uplaćuje po sezoni i iznosi 5.460, RSD i to je osnovni – SREBRNI paket, a za vas smo pripremili još i BRONZANI i ZLATNI. Cena u PRETPRODAJI je 4.999 dinara! 🙂 Kada sezona već počne, programu se nije moguće pridružiti sa zakašnjenjem. To je zbog toga što je FISKULTURA pažljivo osmišljen program, u trajanju od 6 nedelja. Svaki dan u programu ima svoj značaj i svoje mesto, a čitav program osmišljen je tako da prateći naše instrukcije, vratite formu i postignete idealnu telesnu težinu.

 

Da bi sve bilo zanimljivije, FISKULTURA je zamišljena i kao IGRA, u kojoj se boduju redovnost, posvećenost, prihvatanje nedeljnih izazova koje vam naš tim postavlja, kao i vaš lični napredak, od prvog do poslednjeg dana treninga. Najupornije i najuspešnije, na kraju čekaju i vredne nagrade! U FISKULTURI postoje POBEDNICI, ali NEMA PORAŽENIH jer vam ovaj program donosi tačno onoliko, koliko se u njega uložite! Ukoliko se pridržavate svih instrukcija, rezultati neće izostati… Mi smo stalno na vezi sa vama, a sve ostalo zavisi od vas!

 

Ukoliko ste stigli do ovog dela stranice, predlažemo vam da napravite pauzu, obučete nešto udobno i obujete patike! Dalje vam predlažemo da se koncentrišete… udahnete duboko… i pritisnete PLEJ!

 

 

Ovako izgleda jedan od naših dnevnih, početnih treninga. Nadamo se da ste radili sa nama i da se sada osećate dobro! Naši treninzi su gradativnog karaktera, i konstrukcije se menjaju iz nedelje u nedelju.

Članovi i članice našeg studija, svakodnevno rade slične treninge, nakon čega svojim instruktorima dostavljaju izveštaj. Na ovaj način, oni komuniciraju sa nama; ali istovremeno vode i svoje lične beleške, koje im pomažu da ostanu fokusirani i da bolje prate svoj napredak.

 

Na vaše poruke i izveštaje odgovaramo u najkraćem roku, a za komunikaciju s vama, koristimo poznate chat aplikacije, po vašem izboru. Viber, Messenger, WhatsApp, Telegram ili SMS – sve što vam je poznato i sve preko čega inače komunicirate sa prijateljima, porodicom i saradnicima. Odgovaramo na sva vaša pitanja vezana za trening, vežbe, ishranu i motivaciju, a budući da sa svakim članom komuniciramo individualno, sa svakim se upoznajemo i spremni smo da svoje savete prilagodimo lično njemu ili njoj.

 

Na početku sezone, otvaramo i privatnu Fejsbuk grupu u koju pozivamo sve naše članove. To je mesto gde se oni međusobno druže, dopisuju, razmenjuju iskustva i savete. Niste obavezni da uđete u ovu grupu, niti je važno da na njoj budete aktivni, ali su nam dosadašnja iskustva pokazala da su članovi grupe jedni drugima velika podrška. Kao i u svakom fitnes studiju, i ovde nastaju nova prijateljstva!   Naš način komunikacije je neformalan, prijateljski i uvek pozitivan. Ukoliko nam ne pošaljete izveštaj o treningu, dosađivaćemo vam s porukama… zvaćemo vas da pitamo kako ste i da li je sve u redu… i uopšte, radićemo sve što možemo da vas podsetimo koliko su redovan trening i zdrava hrana, neophodni za vaš lični napredak i samopouzdanje na svim poljima života.

  Svake subote, naš tim smišlja novi izazov za članove, a svake nedelje pregledamo snimke kojima dokazujete da ste ih prihvatili. Za svaki prihvaćen izazov, dobijate nagradne poene… a svi vas oni vode do cilja.

Cilj je da budete NAJBOLJA VERZIJA SEBE!     

 

Naš program je idealan za zauzete, poslovne ljude; za freelancere sa nepredvidljivim radnim vremenom; za one koji zbog posla ili privatnih obaveza često putuju; za mlade mame koje žele da vrate devojačku liniju, a koje nisu u mogućnosti da ostave decu, kako bi otišle na trening. Naš program je podjednako idealan i za sve ostale ljude koji vole internet, ali znaju da je on samo alatka za komunikaciju s ljudima, a ne nešto što može da zameni ljude.

 

Ako se prepoznajete, PRIDRUŽITE NAM SE! 🙂
Šesta sezona počinje 15. novembra, 2018.