Većina ljudi je skeptična o ideji online treninga.
Mi smo se susretali sa tim problemom na našem početku, ali smo uspeli da dokažemo da sve ovo funkcioniše! 🙂
Sada smo smislili novi program – ONLINE TRANSFORMACIJA. I želimo da vas razuverimo i da naglasimo prednosti online personalnih treninga.

 

Online PERSONALNI trening je veoma sličan klasičnom personalnom treningu, samo ne uključuje fizičku prisutnost trenera tokom treninga.

Kako funkcioniše ONLINE TRANSFORMACIJA?
Prvi korak jeste da kupite svoju članarinu i da prođete uvodni sastanak, kada se postavljaju ciljevi i obavljaju merenja. Nakon toga se sastavlja individualni plan treninga, kao i lični plan ishrane. Trener vam je na raspolaganju 24/7 za konsultacije, kao i za savete i motivaciju.

 

 
Vi ste ”gospodar” svog vremena
S obzirom da treninzi ne zahtevaju fizičku prisutnost personalnog trenera, možete vežbati u koje god vreme želite. Mnogim ljudima je vrlo teško da prilagode svoj raspored i nađu vremena za odlazak u teretanu, a posebno ženama. Zbog toga, trenirajte kod kuće, trenirajte dok ste na poslovnom putu i trenirajte na odmoru – KADA god želite, trening vas čeka na vašem profilu.
Ekonomičnost
Ne može svako priuštiti trening ”jedan na jedan”. Zbog toga je online trening odlična alternativa, s obzirom da je jeftiniji nego klasičan personalni trening.
Komunikacija
Koliko često mislite da možete stupiti u kontakt sa svojim personalnim trenerom? Sa online personalnim trenerom možete stupiti u kontakt kad god želite. Biti ”online” znači da su linije komunikacije uvek otvorene.
Dostupnost treneru
Rad sa online personalnim trenerom znači da vaš trener ne mora biti u istom gradu kao i vi, ali je opet tu – uvek, jer je ONLINE 🙂
Motivacija i odgovornost
Dok online trening može zahtevati više lične motivacije, nemojte zaboraviti da je vaš trener samo jedan klik daleko od vas. Ako se vi ne javite njemu, on će se javiti vama i podstaći vas da radite treninge i istrajete u svom procesu.
Praćenje rezultata
Vaš personalni trener će pratiti vaše rezultate i napredak, a online trening vam pruža prilagođene i jasne vežbe snimljene samo za vas.