Najteže je početi. Znamo.

I još teže istrajati. Ali ako nešto stvarno želite, ako odlučite, ako vidite napredak… ne smete odustati! Jer, samo tako možete videti koliko toga stvarno možete da postignete.

 

Takođe, veoma je važno ko će vas voditi kroz vašu transformaciju. Možete i sami, ali često to nije to, i na kraju se ispostavi kao ne baš dobro rešenje. Zato što, to nije samo telesna transformacija. Fitnes je složen proces. I možda je ustvari najbitnija ta psihološka transformacija, koja će vas držati na pravom putu zauvek.

 

Želite napokon to savršeno telo? Želite da se dobro osećate kada se pogledate u ogledalo? Želite da se probudite ravnog stomaka? I želite da legnete da spavate bez griže savesti? Želite da budete srećni, zadovoljni i da zračite? Da, da, da, da, da… moguće je!

 

FISKULTURA online fitnes izazov je odgovor na sva vaša pitanja! Mi ne prodajemo proizvod. Prodajemo ljubav, sreću, energiju, veru, snagu. Godinu dana rada sa našim klijentima nam je pokazalo da se čuda dešavaju.

To je SAMO 6 nedelja. Ali, ako ih iskoristite na pravi način i slušate nas, bićete oduševljeni time šta možete da postignete! Jer, mi vodimo računa o tome da vam treninzi budu zanimljivi i drugačiji. Radimo celo telo. Ali vam ne oduzimamo previše vremena. I možete vežbati gde god. Samo je bitno da vežbate! Da imate kontinuitet. I da se posvetite teningu, jer vredi, a to ćete videti i osetiti kada prođe dovoljno vremena. Ne žurite, već uživajte u procesu. Ako se potrudite da se izdignete iznad celog procesa, ako uspete da se rešite svih izgovora – videćete koliko taj trening znači i na fizičkom i na psihološkom nivou.

 

Kao što verovatno i sami znate, da bi rezultat bio potpun – morate voditi računa o ishrani. Zato vam mi pripremamo i plan ishrane. Nekima će to biti mnogo hrane, nekima malo. Nekima će biti teško da razmišljaju toliko o obrocima. Ali…osećaj lakoće koji dolazi nakon nekoliko dana, smanjenje obima, manja brojka na vagi – verujemo da će vas naterati da usvojite dobre navike u ishrani.

 

Ono što se pokazalo kao ključ i tajni sastojak našeg programa jeste komunikacija sa našim divnim fitnes trenerima. Jer, ispostavilo se da vas motivacija i podrška koju dobijate od njih – teraju da ne nastavite dalje, da verujete da možete i da na kraju pokidate.

Mi stvarno verujemo u Fiskulturu. Verujemo u vašu promenu. Imamo želju, snagu i energiju da radimo sa vama. A vi nam se prepustite… 🙂

 

I kao šlag na torti. Za najvrednije i najbolje uvek spremamo lepe i vredne nagrade! Uskoro ćete videti šta vas čeka u petoj sezoni, koja počinje 1. septembra… pa, eto dodatne motivacije!

 

Hajde, možemo mi to! #samojako 🙂