ONLINE TRANSFORMACIJA

INDIVIDUALNI TRENING PROGRAM KREIRAN SPECIJALNO ZA VAS

Ukoliko težite ka savršenoj liniji i zdravijem životu, a u isto vreme imate problem sa motivacijom, onda su personalni treninzi pravo rešenje za vas!

45px

Moramo imati cilj da bi smo znali da li smo uspeli 🙂 Na početku programa zajedno ćemo dafinisati ciljeve i krenuti ka rezultaima. Vaš lični fitnes instruktor je uz vas tokom celog programa, svakog dana na vezi sa vama.

Kreiraćemo trening plan i vežba, baš za vas! Imaćete od 12 do 16 full trening dana, ali će vam svaki dan biti ispunjen. Trening možete uraditi kada vama odgovara, bilo gde, dovoljno je samo da se ulogujete na vaš nalog. Obezbedili smo vam snimke pravilnog izvođenja vežbi, opise vežbi, a naši klijenti najviše vole opciju "Clikc fitnes".

Naš nutricionista će za vas kreirati lični plan ishrane, a po želji i plan suplementacije. Obezbedili smo vas i poseban popust na suplemente, kao i konsultacije su nutricionistom tokom celog trajanja programa.

Nama je najvažnije da vi uspete, a vaš uspeh zavisi od vaše motivacije. Mi smo tu da vas vodimo do cilja. Vaš fintes instruktor je uz vas stalno, ali i pored njega, vi pristupate zajednici srećnih i motivisanih ljudi, koja je uvek tu za vas <3

FISKULTURA

DOBAR POČETAK

Ukoliko ste početnik, nemojte da brinete. Našim dobrim odabirom pravih vežbi, vaše prvo iskustvo će biti uspešno.

45px

RAZNOVRSNOST

Nećemo dozvoliti da vam treninzi postanu dosadni i monotoni, i zato ćemo pri izradi trening prorgrama napraviti više različitih konstrukcija, koje će učiniti trening zanimljivijim i uspešnim.

45px

ODGOVORNOST

Naša dužnost je da pokrenemo ljude! Verujemo da svi možemo biti zdravi i aktivni!

Screen Shot 2018-06-18 at 15.40.47

STRUČNOST, ZNANJE, ISKUSTVO

Naš tim sačinjavaju stručni i školovani treneri, koji poseduju višegodišnje iskustvo.

45px

EDUKACIJA

Uvek radimo na tome da naučimo nešto novo, a posle i da to znanje prenesemo vama, našim vežbačima.

45px

TERAPIJA

Trening ne znači samo u fizičkom smislu, već i u onom drugom - psihološkom. Trening je terapija. Naši instruktori su tu da vas opuste i raspolože. A znate i da se vežbanjem luči hormon sreće - enfordin? Tako da...pokret! 🙂

Odlučili ste da posvetite vreme sebi i svom zdravlju? Doneli ste odluku da počnete da vežbate? To je prvi korak ka tome da budete zdraviji i da se osećate bolje.

BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SEBE

Svako od nas je poseban. Svi imamo različite potrebe, kao i ciljeve. Baš zato je personalni trening često pravo rešenje, a s obzirom na tempo života kojim živimo i činjenicom da imamo sve manje vremena da se posvetimo svom zdravlju i izgledu - ONLINE trening je potreba. Nudimo vam sve na jednom mestu.

Smatramo da je transformacija put. I mi smo tu, ako želite da na tom putu imate uz sebe stručan tim, podršku, savete, nadzor i osmeh na licu 🙂 Napravićemo plan treninga i ishrane samo za vas, pratiti vaš napredak i zajedno sa vama sigurno ići ka cilju.

PRIJAVI SE ZA SVOJU  ONLINE TRANSFORMACIJU

FISKULTURA ZAJEDNICA

30px

NAŠI KORISNICI O NAMA

Ana Krsmanović

MAGIČNO
Moja magična reč je "superkalifradžilistikekspijalidošas" (ako ste gledali film Meri Popins znacete o cemu se radi). Tako se osećam posle treninga - magično. Sama činjenica da napredujem je magična za mene...

Tatjana Vukov

KAIŠ
Kakvo ''razočaranje"... Spremam se za grad, na piće sa prijateljicama... Oblačim pantalone koje sam skoro kupila... Do sada sam ih samo jednom obukla, ovo je trebao biti drugi put. Kad ono, opa, spadaju, treba mi kaiš! ALI nemam ni kaiš sa toliko rupa, koji može dovoljno da ih zategne... Srećna sam!

Marijana Jordanov

DEFINICIJA
Srela sam komšinice koje nisam videla oko mesec dana i posle ''zdravo'', prvo što su me pitale: ''Jeli, jel ti to vežbaš? Pogledaj kako su ti izdefinisane noge''

Andrijana Mitrović

VREME
Hvala na motivaciji i podršci koju ste mi pružili. Znate u kakvim uslovima i u kojoj gužvi svaki dan odvojim vreme za trening, pa makar to bio i taj 1 sat koji oduzmem od sna ili od nekih drugih dnevnih aktivnosti.

Dijana Subotić

HVALA
Hvala za sve, hvala što ste me pokrenuli, hvala što ste me podržali kad sam mislila da neću uspijeti. Nastavićemo se družiti, volim napokon sebe i svoj način života, jako mi je nedostajalo ovo, FIIISKUUULTUUURAAA!

Dragana Šarović

KOMUNIKACIJA
Ja u svom životu nisam lepše komunicirala sa ljudima koje ne poznajem. Toliko ste neposredni i prijatni!

Dijana Grbović

DOBAR OSEĆAJ
Danas sedim sa dve žene koje su bar 25 kilograma lakše od mene, ali su se malo ubucile preko zime i žale se kako se osećaju debelo. Tek ću ja: ''Šta da vam kažem, ja se uopšte ne osećam debelom!'' Slatko smo se smejale, ali ja se nisam šalila!

INDIVIDUALNI TRENING PROGRAM KREIRAN SPECIJALNO ZA VAS

Ukoliko težite ka savršenoj liniji i zdravijem životu, a u isto vreme imate problem sa motivacijom, onda su personalni treninzi pravo rešenje za vas!

ONLINE TRANSFORMACIJA

12990,00 rsd
PERSONALNIZOVANI PROGRAM, KREIRAN SAMO ZA VAS, A U SKLADU SA VAŠIM CILJEVIMA I POTREBAMA
MESEC DANA
UVODNI SASTANAK I POSTAVLJANJE INDIVIDUALNIH CILJEVA
INDIVIDUALNI TRENING PROGRAM
LIČNI PLAN ISHRANE
PO ŽELJI, PLAN SUPLEMENTACIJE + MOGUĆNOST KUPOVINE PAKETA SUPLEMENATA SA POPUSTO
LIČNI FITNES INSTRUKTOR
VIDEO SNIMCI PRAVILNOG IZVOĐENJA SVIH VEŽBI
"CLICK FITNESS" OPCIJA KOJA VAM OMOGUĆAVA PRAĆENJE CELOG TRENINGA
LIČNI ONLINE TRENING SA VAŠIM FITNES INSTRUKTOROM
PRAĆENJE REZULTATA NA OSNOVU FOTOGRAFIJA I ANTROPOMETRIJSKIH MERA
KONSULTACIJE SA NUTRICIONISTOM
PRISTUP ONLINE ZAJEDNICI I BAZI ZNANJA

MAGAZIN

40px

Tu smo za vas!

POŠALJITE NAM PORUKU I MI ĆEMO VAM ODGOVORITI ODMAH

Ako imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu, sugestiju... ili samo želite da nam se javite, pišite nam.

40px
Fiskultura-65

Fiskultura

EKIPA

team