Registracija
Da li je neophodna?

FISKULTURA online fitenes izazov se odvija preko našeg portala www.fiskultura.net. Registracija za kupovinu nije potrebna.

Kupovina
Kako kupujem?

Odaberite program i način na koji želite da kupite. Kada ste odabrali program koje želite da kupite, kliknite na korpu u gornjem desnom uglu ekrana i otvori će Vam se obrazac za kupovinu. Možete birati između plaćanja:
-Karticom
-Pouzećem
-Uplatom na račun

Pregledajte svoju porudžbinu. Ako su svi podaci tačni, kliknite na dugme “Potvrdi kupovinu”.

FSK izazov d.o.o vrše predugovorno obaveštavanje svojih kupaca na način da prikazuju specifikaciju celokupne porudžbine kao i prikaz svih uslova kupovine neposredno pre ulaska kupca u proces poručiuvanja tj. plaćanja.

Načini plaćanja

Pouzećem: Vaučer sa KOD-om dobijate na kućnu adresu, a troškove narudžbine plaćate kuriru. Troškove slanja unutar Republike pokrivamo mi, dok slanje vaučera u inostranstvo nije moguće.

Uplatom na račun: Novac nam uplaćujete na naš tekući račun. Nakon što evidentiramo uplatu, u roku od 24 sata KOD za aktiviranje vašeg naloga će vam biti poslat na e-mail adresu.
Platnim karticama

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije).Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Da li je kupovina na vašim stranicama sigurna?

Kupovina je sigurna. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu

Procena roka za isporuku

Nakon slanja narudžbine u internet prodavnici, za isporuku robe potrebno je kurirskom služnom 2-3 radna dana. Ovo se odnosi samo na naručivanje vaučera pouzeće.

Povraćaj robe

Povraćaj se koristi isključivo u slučaju reklamacije. „U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, FSK izazov d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Uslovi reklamacija

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je

– isporučeni proizvod/vaučer oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine.

Reklamacije slati na podrska@fiskultura.net.  Kontakt telefon za reklamacije +3816772060057. Nakon što primimo vašu reklamaciju ona će biti razmotrena a u roku od tri radna dana od podnošenja reklamacije kupac će biti obavešten o ishodu reklamacionog procesa.

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju
Polisa privatnosti

Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika FSK izazov d.o.o se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima FSK izazov d.o.o:
– Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
– Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe. – Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
– Ograničava dostupnost vaših informacija.
– Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

FSK izazov d.o.o visoko ceni odnos koji ima sa svojim članovima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažanja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi. U ime FSK izazov d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni FSK izazov d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Polisa zaštite privatnosti FSK izazov DOO

Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje na fiskultura.net u prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane FSK izazov d.o.o ili u njegovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi. Primenjivost ove polise ne važi na Web stranicama van domena fiskultura.net i FSK izazov d.o.o, a kojima se pristupa sa Fiskultura stranice putem veza ka drugim Internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas potstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih drugih Internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.

Tipovi obaveštenja korisnicima

– Oglasi
– Lifleti
– Newsletteri
– Poštanska pisma
– Katalozi
– Telefonski pozivi

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje FSK izazov d.o.o može prikupljati su:
– Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
– Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku)

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:
– prilikom online registracije korisničkog naloga
– pri kupovini proizvoda
– korišćenjem nekog servisa ili usluge
– pri dostavi
– učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
– uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno
– učestvovanjem u drugim aktivnostima FSK izazov d.o.o.

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:
– popunjavanje formi u zahtevima za informacijama
– organizacija i administracija članskog kluba
– obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
– organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
– ponuda novih proizvoda i servisa
– poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
– sprovođenje istraživanja i analiza
– slanje informacija u marketinške svrhe
– obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija

fiskultura.net ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja fiskultura.net

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

– Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
– Putem slanja e-maila na adresu podrska@fiskultura.net sa temom “Odjava”.

Pri slanju e-maila molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (n.p.r. e-mail, direktna poštanska pisma ili telefonske pozive) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev. fiskultura.net će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka, poštanskih i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana. Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja. Takođe treba notirati da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, ili ostala obaveštenja koja se tiču Fiskultura programa.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije. Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu. Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice. Web stranica fiskultura.net koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

delfifiskultura.net želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih. Ako ste kreirali korisnički nalog na fiskultura.net Web stranicama, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave. 1.Pošaljite zahtev na e-mail: podrska@fiskultura.net U slučajevima da šaljete e-mail, molimo Vas da obezbedite aktuelne informacije i promene koje želite da budu napravljene. Sakupljanje informacija od dece fiskultura.net neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta, koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!
2. Samostalno putem našeg portala

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, ili imate pitanja vezana za vaše narudžbine molimo Vas da nas kontaktirate na neki od sledećih načina: 1.Pozovite nas na broj telefona: 0677 206 00 57
2.Pošaljite e-mail na: podrska@fiskultura.net
3.Pošaljite pismo na poštansku adresu: FSK izazov d.o.o Nade Naumović 1/10 11000 Beograd